Poperingseweg 623 8908 Vlamertinge
+32 57 33 34 74
BODY CARE >> Personenweegschaal >> Tefal >> Body Signal Glass BM7100
Tefal Body Signal Glass BM7100
PDF pagina
Productbeschrijving:

Deze revolutionaire personenweegschaal berekent je persoonlijke gezonde vetmassabereik op grond van je leeftijd, geslacht en lengte. Uitgerust met het Visio Control Concept; een nauwkeurig systeem met kleurcodes dat je helpt bij het volgen van je vooruitgang. De Body Signal Control weegschaal herkent automatisch tot 4 verschillende gebruikers, zodat deze weegschaal ideaal is voor het hele gezin!Met Visio Control, voor elke mogelijkheid een andere kleur:
  • Groen: gewichtsverlies - goed zo!

  • Oranje: gewicht stabiel.

  • Roze: gewicht gestegen - let op!

  • Bepaal je eigen min/max vetmassagrenzen en houd je vooruitgang in het oog.

  • Automatische herkenning van maximaal 4 verschillende gebruikers.

  • Groot lcd-display voor beter gebruiksgemak (28 mm grote cijfers).

  • Glazen weegplateau en automatisch aan/uit.

  • Werkt op 4 LRO3-batterijen (niet meegeleverd). *Statistieken afkomstig van een onafhankelijk laboratorium - SO 2013


€ 54,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :BM7100
Eancode :3168430203815
PIM ID :1443076388350
Automatisch inschakelen bij opstappen :
Automatische herkenning van personen :
Automatische uitschakeling :
Batterijtechnologie :Alkaline
Bediening via app :
Bluetooth :
BMI-index :
Batterij meegeleverd? :
Kleur :Transparant - Doorschijnend
Lichaamsanalyse :
Materiaal :Glas
Maximaal gewicht :160 kg
Meting spiermassa :
Meting vetpercentage :
Meting waterpercentage :
Aantal gebruikers geheugens :4
Nauwkeurigheid van het wegen :100 g
Elektrisch :
Batterijtype :AAA
Nieuwsberichten
Februari 2020
De designtelevisie The Frame van Samsung zal dit jaar zowel in een groter (75 inch) als in een kleiner formaat (32 inch) verkrijgbaar zijn. Een derde nieuwe schermgrootte is 50 inch.
lees meer...
Februari 2020
Nu we de nieuwe televisies van Sony voor 2020 live konden aanschouwen tijdens de Sony Dealerdays, kunnen we een beter overzicht geven van de nieuwe functies en wat ze inhouden.
lees meer...
Februari 2020
Samsung voegt dit jaar met de S-series ook zogenaamde lifestyle soundbars toe aan het gamma. Deze soundbars zijn afgewerkt met Kvadrat-textiel en moeten een mooi alternatief vormen voor de zwarte balken die soundbars vandaag vaak zijn.
lees meer...
Februari 2020
Samsung timmert al enkele jaren hard aan de weg om het segment van de lifestyle televisies populairder te maken. De designtelevisies Serif en The Frame zijn de meest bekende proposities en dit jaar krijgen ze het gezelschap van de Sero, een televisie die je verticaal kan laten kantelen, en waardoor je beter verticale content van een smartphone kan bekijken.
lees meer...
Februari 2020
Samsung heeft zijn nieuwe gamma tv’s met een 8K-resolutie officieel voorgesteld tijdens het Samsung forum in Malta. Met het vlaggenschip Q950TS demonstreert Samsung zijn kunnen anno 2020.
lees meer...
Januari 2020
Ondertussen zijn er meer details bekend geraakt over het instapmodel in de nieuwe reeks van 4K QLED tv’s voor 2020. Het is één van Samsung’s eerste tv’s met het dual led-formaat.
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
Op de jaarlijkse persmeeting in Amsterdam maakt Philips traditiegetrouw zijn nieuwe line-up televisies voor 2020 bekend. We vatten even de belangrijkste punten samen.
lees meer...